ΔΕΙΤΕ

ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Μελέτες Εφαρμογής

Το ΚΕΣ διαθέτει άρτια στελεχωμένο σχεδιαστικό τμήμα, το οποίο χρησιμοποιώντας τα λογισμικά STRUCAD, TEKLA και AUTOCAD, εκπονεί εντός εταιρίας τις απαραίτητες μελέτες εφαρμογής. Παραδίδοντας άρτια σχέδια, το ΚΕΣ απαλλάσσει τον πελάτη από μία σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα κατά την τελική συναρμολόγηση.

Με στόχο την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας λάθους, το ΚΕΣ εγγυάται την ορθή εισαγωγή αρχείων τύπου CAM που δημιουργήθηκαν μέσω STRUCAD ή ΤΕΚLΑ, στις γραμμές παραγωγής.

Στατικές Μελέτες

Με χρήση εξελιγμένων λογισμικών όπως τα STAAD, SOFISTIC, INSTANT και ROBOT, το ΚΕΣ εκπονεί στατικές μελέτες με στόχο την εξατομικευμένη κάλυψη των αναγκών του πελάτη, μέσα από ποιοτικές λύσεις ελεγχόμενου κόστους.

Κοπή

Πάντα σε συνάρτηση με τις ανάγκες, το ΚΕΣ παρέχει υπηρεσίες κοπής που πραγματοποιούνται με ακρίβεια σε μηχανές τεχνολογίας CNC. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν κοπή με πριόνι, οξυγόνο, πλάσμα και ειδικές κοπές όπως προετοιμασία συγκολλήσεων.

Σήμανση

Κάθε παραγόμενο στοιχείο, πλάκα ή δοκός, μαρκάρεται με μοναδικό κωδικό αριθμό.

Χάραξη (Scribing)

Κάθε παραγόμενο στοιχείο, πλάκα ή δοκός, μπορεί να φέρει ειδικές γραμμές χάραξης για την διευκόλυνση και επιτάχυνση της συναρμολόγησης.

Διάτρηση

Στο ΚΕΣ, η CNC διαδικασία για διάτρηση δοκών πραγματοποιείται με δράπανο και η διάτρηση των πλακών με δράπανο ή ζουμπά αντίστοιχα. Επίσης είναι δυνατή η ειδική επεξεργασία δοκών και πλακών όπως φρεζαρίσματα και δημιουργία πάσου

Αμμοβολή – Αστάρωμα

Σε κλειστό τούνελ αμμοβολής – βαφής με θάλαμο προθέρμανσης και φούρνο στεγνώματος πλάτους 3m, επιτυγχάνεται η αμμοβολή ποιότητας Sa 2,5 και το αστάρωμα με Primer, εποξειδικό ή ψευδαργύρου.

ΔΕΙΤΕ

ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ


ΜΕΤΕΚΟ ΑΕ

ΤΕΡΝΑ ΑΕ

ΣΙΔΜΑ ΑΕ

PHOTO STEEL OE

ΕΚΜΕ ΑΕΘΕΟ-ΣΤΥΛ ΑΕ

ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΑΒΕΕ

ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ ΑΕ

ΣΑΡΙΚΟΣ AΕ

ΔΕΡΜΑΝΗΣ Δ. ΕΠΕΔΕΛΤΑ-ΠΙ ΑΒΕΤΕ

ΣΠΑΝΟΣ ΟΔ. ΑΒΕΤΕ

ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕΒΕ

EDIL ΑΕ

TATA – ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΨΙΜΜΙΤΗΣ Π. ΟΕ

ΜΠΗΤΡΟΣ ΑΕΒΕ

ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ Β. ΑΕ

ΛΙΤΑΣ ΧΡΥΣ. ΕΕ

ΠΡΟΙΚΟΓΛΟΥ ΕΠΕ